DESPRE NOI

Venofarm inseamna inovatie, simplitate, sustenabilitate, respect pentru natura si dragoste pentru clientii nostri, pentru oameni in general.

Produsele pe care le propunem sunt 100% din ingrediente naturale, alese cu grija de cercetatorii nostri si, de cele mai multe ori, sunt inspirate de retete vechi, de leacuri naturale folosite cu succes de catre oameni din cele mai vechi timpuri si pana azi.

Acordam permanent o atentie deosebita si cercetarilor si informatiilor care apar cu privire la tratarea eficienta a cauzelor unora dintre cele mai intalnite afectiuni si folosim aceste cunostinte pentru crearea unor amestecuri noi sau pentru imbunatatirea permanenta a unor produse deja existente.

Propunem clientilor nostri o experienta cat mai simpla de cumparare si cautam sa oferim intotdeauna pretul corect pentru produsele de calitate pe care le oferim. Modul in care interactionam cu clientii are in vedere o relatie de incredere, bazata pe respect, astfel incat acestia sa poata sa se bucure relaxati de toate beneficiile produselor noastre.

Va dorim tuturor sanatate si va multumim pentru increderea acordata!

Va dorim tuturor sanatate si va multumim pentru increderea acordata!

TERMENI & CONDITII
CONFIDENTIALITATE
CONDITII DE LIVRARE
CONTACT

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Informatiile de pe acest site nu sunt destinate sa inlocuiasca un consult medical de specialitate. Daca starea dumneavoastra de sanatate o impune va recomandam sa mergeti la o consultatie. Informatiile nu trebuie sa fie folosite ca inlocuitor pentru orice tratament care a fost prescris de medic, terapeut, sau o alta persoana autorizata prin licenta de practicare a medicinei. Rezultatele prezentate pe acest site reflecta experienta personala a persoanelor care au utilizat acest tratament si nu constituie o garantie pentru rezultate similare in toate cazurile de utilizare.

© Copyright 2020. Veno-Farm – Toate drepturile rezervate 2020

×
×

Cart