CUM COMAND

1

Vezi produsele noastre

Informeaza-te cu atentie in ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului Venofarm. In cazul in care exista precautii sau contraindicatii, citeste-le cu atentie pentru a fi sigur ca produsul este potrivit nevoilor tale de sanatate

2

Initiaza comanda

Daca ai hotarat sa achizitionezi unul sau mai multe dintre produsele noastre, fa click pe oricare dintre butoanele de comanda portocalii din pagina si vei fi directionat catre formularul de comanda. Poti alege sa mergi direct la formularul de comanda si sa incepi sa introduci datele tale.

3

Introdu cu atentie datele de livrare

Trimiterea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont pe site-ul nostru. Avem nevoie insa ca datele tale de livrare (nume, prenume, adresa etc.) sa fie completate corect, astfel incat comanda sa poata ajunge in cel mai scurt timp la tine.

4

Alege pachetul pe care il doresti

Odata completat formularul de comanda, poti alege pachetul dorit (din butonul portocaliu situat sub e-mail). Poti opta pentru una, doua sau trei creme. Pentru pachetele de doua sau trei creme pretul este mai avantajos iar transportul este gratuit.

5

Plaseaza comanda

Dupa ce ai introdus datele de livrare si ai ales pachetul dorit, poti face click pe butonul portocaliu "COMANDA ACUM". Asta e tot. Comanda ta a fost plasata. Pe ecranul telefonului, tabletei sau calculatorului de pe care ai comandat produsele vei primi un mesaj de confirmare, care te anunta ca operatorii nostri au inregistrat comanda si o vor livra catre tine in 24-48 de ore. In anumite situatii, exista posibilitatea de a fi contactat telefonic de catre unul dintre operatori pentru a completa anumite detalii necesare livrarii.

6

Metode de plata

Plata pentru produsele Venofarm se face numerar la livrarea comenzii.
TERMENI & CONDITII
CONFIDENTIALITATE
CONDITII DE LIVRARE
CONTACT

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Informatiile de pe acest site nu sunt destinate sa inlocuiasca un consult medical de specialitate. Daca starea dumneavoastra de sanatate o impune va recomandam sa mergeti la o consultatie. Informatiile nu trebuie sa fie folosite ca inlocuitor pentru orice tratament care a fost prescris de medic, terapeut, sau o alta persoana autorizata prin licenta de practicare a medicinei. Rezultatele prezentate pe acest site reflecta experienta personala a persoanelor care au utilizat acest tratament si nu constituie o garantie pentru rezultate similare in toate cazurile de utilizare.

© Copyright 2020. Veno-Farm – Toate drepturile rezervate 2020

×
×

Cart