CONTACTEAZA-NE

Formular Contact

VenoFarm Contact

Noi cei de la VenoFarm ne straduim sa raspundem intrebarilor tale cat mai repede si sa-ti fim cat mai de ajutor. Nu lasa ca intrebarea ta sa ramana fara raspuns.

Părerea ta este foarte importantă pentru noi, de aceea nu ezita să ne contactezi în orice moment.

De la întrebări la sugestii și până la solicitari de colaborare – îți stăm la dispoziție permanent.

Te asigurăm că datele de contact transmise de tine sunt stocate exclusiv pentru a-ti oferi răspunsurile și informațiile solicitate şi nu vor fi comunicate terţilor.

TERMENI & CONDITII
CONFIDENTIALITATE
CONDITII DE LIVRARE
CONTACT

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Informatiile de pe acest site nu sunt destinate sa inlocuiasca un consult medical de specialitate. Daca starea dumneavoastra de sanatate o impune va recomandam sa mergeti la o consultatie. Informatiile nu trebuie sa fie folosite ca inlocuitor pentru orice tratament care a fost prescris de medic, terapeut, sau o alta persoana autorizata prin licenta de practicare a medicinei. Rezultatele prezentate pe acest site reflecta experienta personala a persoanelor care au utilizat acest tratament si nu constituie o garantie pentru rezultate similare in toate cazurile de utilizare.

© Copyright 2020. Veno-Farm – Toate drepturile rezervate 2020

×
×

Cart